Menu
EUR

Cafeïne

Sportvoedingsproducten met cafeïne kunnen je helpen optimaal te presteren, of je nu traint of deelneemt aan een wedstrijd. Sportieve Voeding heeft een ruim aanbod sportvoedingsproducten met Cafeïne. Ontdek ons ruime aanbod hieronder!

15 Producten
Toon:
Born Sportvoeding Born Super Liquid Gel Cherry + Caffeine
-16%
Born Sportvoeding
Born Super Liquid Gel Cherry + Caffeine
Maurten Maurten Gel 100 CAF 100
Maurten
Maurten Gel 100 CAF 100
Born Sportvoeding Born Super Liquid Gel cool coffee 29 mg caffeine
-22%
Born Sportvoeding
Born Super Liquid Gel cool coffee 29 mg caffeine
Maurten Maurten Drink Mix 320 CAF 100
Maurten
Maurten Drink Mix 320 CAF 100
Maurten Maurten Solid C160
Maurten
Maurten Solid C160
Born Sportvoeding Born Gummy Bar Multifruit / Caffeine
-14%
Born Sportvoeding
Born Gummy Bar Multifruit / Caffeine
PowerBar Powergel Hydrogel Mojito
PowerBar
Powergel Hydrogel Mojito
Maxim Sportvoeding Maxim Energy Gel Orange + caffeine
-24%
Maxim Sportvoeding
Maxim Energy Gel Orange + caffeine
PowerBar Cafeine Boost
-7%
PowerBar
Cafeine Boost
Toon 1 - 15 van 15

Cafeïne voor het sporten

Cafeïne is een veilige en effectieve manier om je energieniveau te verhogen. Sportvoedingsproducten met cafeïne kunnen je helpen optimaal te presteren, of je nu traint of deelneemt aan een wedstrijd. Er zijn veel verschillende vormen van cafeïnehoudende sportvoeding verkrijgbaar, waaronder cafeïne gels, kauwgom en shots.

Cafeïne kan helpen om je concentratie en prestaties tijdens het sporten of tijdens een wedstrijd te verbeteren. Het kan je ook helpen sneller te herstellen van een zware inspanning. Bij gebruik volgens voorschrift is cafeïne een veilige en effectieve manier om je sportprestaties te verbeteren.

Wat is cafeïne?

Cafeïne is een stof die van nature voorkomt in koffie, thee en cacaobonen. Het wordt ook toegevoegd aan sommige frisdranken, energiedrankjes en vrij verkrijgbare geneesmiddelen. Cafeïne is een stimulerend middel dat de geestelijke en lichamelijke prestaties tijdelijk kan verbeteren.

Hoe werkt cafeïne?

Cafeïne stimuleert het zenuwstelsel, waardoor u zich alerter voelt en meer energie krijgt. Cafeïne zorgt er ook voor dat je lichaam adrenaline vrijmaakt, wat je fysieke prestaties verder kan verbeteren.

Wat zijn de voordelen van cafeïne?

Het is aangetoond dat cafeïne de fysieke prestaties verbetert, zoals een groter uithoudingsvermogen en minder vermoeidheid. Het kan ook de mentale prestaties verbeteren, zoals verhoogde alertheid en verbeterde concentratie.

Cafeïne tijdens het sporten

Cafeïne kan voor of tijdens het sporten worden geconsumeerd om de prestaties te verbeteren. De hoeveelheid cafeïne die effectief is, verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen is een dosis van ongeveer 200 mg cafeïne (ongeveer 2 koppen koffie) voldoende om de fysieke prestaties te verbeteren.

Wanneer kan ik mijn cafeïne het best innemen?

De effecten van cafeïne worden meestal binnen 30 minuten na consumptie gevoeld. De effecten kunnen tot 6 uur aanhouden.

Hoeveel cafeïne mag ik innemen?

De hoeveelheid cafeïne die u veilig kunt innemen hangt af van uw gewicht, leeftijd en gezondheidstoestand. De algemene aanbevolen dosis is 200-400 mg per dag voor gezonde volwassenen. Voor sporters is de aanbevolen dosis 3-6 mg per kg lichaamsgewicht per dag.

Wat zijn de bijwerkingen van cafeïne?

Cafeïne kan bijwerkingen veroorzaken zoals angst, nervositeit, prikkelbaarheid en hoofdpijn. Deze bijwerkingen zijn waarschijnlijker bij hogere doses. Cafeïne kan ook slapeloosheid veroorzaken, vooral als het vlak voor het slapen gaan wordt ingenomen. Als u negatieve bijwerkingen ondervindt van cafeïne, verminder dan uw inname of stop er helemaal mee.

Cafeïne kopen bij Sportieve Voeding

Sportvoedingsproducten met cafeïne kunnen u helpen optimaal te presteren, of u nu traint of aan wedstrijden deelneemt. Er zijn veel verschillende vormen van cafeïne houdende sportvoeding verkrijgbaar, waaronder gels, kauwgom en shots. Kies het product dat het beste bij je behoeften en doelen past. Sportieve voeding heeft een ruim aanbod cafeïne gels, cafeïne shots en cafeïne gums. Bekijks ons ruime assortiment en bestel vandaag nog gemakkelijk online!

Merken
  • Bekijk meer
Smaak
Eigenschappen
Intensiteit
Ons advies
Type
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €45,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!