Menu
EUR
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
  • Gratis verzending vanaf € 45,- (NL)
  • Groot assortiment, scherpe prijzen!

Algemene voorwaarden

Door te bestellen bij Sportieve Voeding accepteer je automatisch deze algemene voorwaarden. Sportieve Voeding is een onderdeel van DA Fredriek. 

Op het moment dat je de bestelling hebt gedaan en per email aan jou is bevestigd is de overeenkomst bindend. DA Fredriek is gerechtigd een bestelling te weigeren. Bij onjuiste adresgegevens bijvoorbeeld.

Prijzen en kosten
Al onze prijzen zijn inclusief 9% B.T.W en exclusief verzendkosten. Alle typefouten en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Levering
Bestellingen die voor 16:00 uur afgerond zijn, trachten wij dezelfde werkdag te verzenden. U wordt e-per email op de hoogte gesteld van de verzendstatus.

Retourrecht
U ontvangt onze producten 14 dagen op zicht. Bent u niet tevreden om welke reden dan ook, dan kunt u het product aan ons retourneren binnen 14 dagen. De producten dienen zoveel mogelijk in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden, dan valt deze automatisch onder onze garantie.

Verzending en Levering
Vanaf het moment van verzenden is uw pakket bij ons niet verzekerd. Blijkt het product niet in orde of beschadigd te zijn, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Privacy
Door te bestellen geef je tegelijkertijd toestemming aan DA Fredriek om zo nodig je persoonsgegevens te gebruiken. Je gegevens worden slechts bewaard voor zover dat noodzakelijk is voor het realiseren van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens door DA Fredriek worden verkregen en verwerkt. Dat wil zeggen; leveringen-mailingen-opbouw klantenbestand, te gebruiken uitsluitend door DA Fredriek en niet voor derden.

Klachten
Ben je toch niet tevreden over onze producten of misschien diensten. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u op een correct wijze kunnen helpen. 

Betaling
Er zijn verschillende betaalmethodes. Zie hiervoor ‘kopje Betalen

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €45,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!