Menu
EUR
Nieuw: Maxim Protein & Recovery Drink

Nieuw: Maxim Protein & Recovery Drink

Nieuwe Maxim hersteldrank in makkelijke verpakking

Gemak dient de mens! Geen gedoe meer met eiwitpoeders en shakers. Niet meer met je handen in een zak poeder om je shake te maken, maar direct de ideale portie kant en klare herstelvoeding vanuit de koelkast of vanuit je achterzak! Makkelijk en hygiënisch, dat is wel belangrijk in deze tijd. Met Maxim Protein & Recovery Drink heb je altijd een lekkere functionele hersteldrank bij de hand. Voordelig geprijsd in een milieuvriendelijke kartonnen 250ml tetra pakje met grote drinkopening! Verkrijgbaar in 3 smaken; vanille, chocolade en aardbei.

Wat zijn de voordelen van een goede hersteldrank?

Na een zware training of fysieke inspanning is de energievoorraad in je spieren behoorlijk verminderd. Om die voorraad aan te vullen is het belangrijk dat je extra eiwitten en koolhydraten neemt. Het combineren van koolhydraten met eiwitten versnelt de opname in de spieren. Eiwitten helpen ook bij het herstel en onderhoud van spiervezels, zodat je je weer snel fit en sterk voelt. Maxim Protein & Recovery is de ideale herstel shake: lactosevrij en de juiste dosis eiwitten (20 gram) en koolhydraten (32 gram) voor een optimaal herstel.

Optimaal herstellen door de Maxim Protein & Recovery Drink

Ben er bewust van dat het lichaam, met name je spieren, nog 2-3 uur na het sporten blijft doorwerken en extra vocht en energie verbruikt. Als er onvoldoende energie aanwezig is, gaat je lichaam eiwitten gebruiken (o.a. uit je spieren) om energie te maken. Dit kan ten koste gaan van je spierweefsel. Aanvulling van zowel eiwitten als koolhydraten is daarom belangrijk.

Dus… om je conditie en vermogen te optimaliseren is het belangrijk om maximaal te herstellen. Neem een Maxim Protein & Recovery Drink binnen 45 minuten na het sporten. Het levert direct de juiste hoeveelheid koolhydraten en eiwitten voor je spieren. Zo kun je de volgende training of wedstrijd weer met een voorsprong beginnen en kun je je conditie en vermogen verder opbouwen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €45,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!