Menu
EUR
De wereld van Maurten

De wereld van Maurten

Maurten: De Wetenschap Achter Revolutionaire Sportvoeding voor Duursporters

In de wereld van duursporten, waar prestaties en uithoudingsvermogen van belang zijn, is het vinden van de juiste voeding voor je lichaam erg belangrijk. Maurten is een merk dat van zowel professionele atleten als amateurs de aandacht heeft getrokken. Het is een vooruitstrevend merk in de sportvoeding branche en heeft een revolutie teweeggebracht met hun unieke benadering van voeding en hydratatie voor duursporters.

Opgericht met een duidelijk doel

Maurten werd opgericht met één duidelijk doel: duursporters voorzien van een betere, effectievere manier om hun energiereserves aan te vullen tijdens intensieve trainingen en wedstrijden. In samenwerking met wetenschappers en topsporters begon Maurten te experimenteren met de formulering van sportdranken en gels. Het resultaat was een baanbrekende technologie die de manier waarop sportvoeding wordt begrepen en benaderd volledig heeft veranderd.

Hydrogeltechnologie: De Sleutel tot Succes

Het geheim achter Maurten's succes ligt in hun gepatenteerde hydrogeltechnologie. Deze technologie is ontworpen om koolhydraten op een efficiënte en geoptimaliseerde manier in het lichaam te transporteren. In eenvoudige bewoordingen creëert de hydrogel een beschermende laag rond de koolhydraten, waardoor ze de maagpassage snel en probleemloos kunnen doorstaan. Dit resulteert in een snellere en efficiëntere opname van koolhydraten, wat op zijn beurt de atleet voorziet van een constante en duurzame energiebron.

Wat maakt Maurten Bijzonder?

Maurten onderscheidt zich op verschillende manieren van andere sportvoedingsmerken: 

1. Wetenschappelijke Benadering: Het fundament de producten van Maurten is gebaseerd op diepgaand wetenschappelijk onderzoek en samenwerking met professionele atleten. Dit zorgt voor een hoog niveau van vertrouwen en betrouwbaarheid bij de gebruikers.

2. Personalisatie: Maurten begrijpt dat geen twee atleten hetzelfde zijn. Daarom bieden ze verschillende producten aan met uiteenlopende koolhydraatconcentraties, zodat sporters hun voedingsstrategie kunnen afstemmen op hun individuele behoeften en doelen.

3. Maagtolerantie: Maagklachten tijdens inspanningen zijn veelvoorkomend bij duursporters. De hydrogeltechnologie van Maurten minimaliseert dit probleem, wat leidt tot een betere maagtolerantie en minder kans op spijsverteringsproblemen.

De producten van Maurten

Maurten heeft een divers assortiment aan producten die inspelen op de behoeften van duursporters:

Gel 100: Een kant-en-klare gel die gebruikmaakt van de hydrogeltechnologie en verkrijgbaar is in verschillende koolhydraatconcentraties.

Drink Mix 160 en 320: Deze poedervormige sportdranken bevatten dezelfde hydrogeltechnologie en zijn ontworpen om te worden vermengd met water. Ze bieden een handige manier om je koolhydraatinname te optimaliseren tijdens lange trainingen of wedstrijden. 

Drink Mix Plus: Een hybride product dat zowel elektrolyten als koolhydraten levert, waardoor het perfect is voor hydratatie en energie tijdens intensieve trainingen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €45,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!