We helpen je graag! Advies nodig?

  Stuur ons een bericht
  Flowflex

  Flowflex

  De Flowflex COVID-19 Antigen Home zelftest is alles wat je nodig hebt om de COVID-19-status van jou en je gezin te bepalen. Ontdek de Flowflex zelftesten bij Sportieve Voeding.

  1 Product


  Seen 1 of the 1 products

  Flowflex COVID-19 Antigen Home zelftest 

  De Flowflex COVID-19 Antigen Home zelftest is alles wat je nodig hebt om de COVID-19-status van jou en je gezin te bepalen. Flowflex zelftest is gebruiksvriendelijk en kan zorgen wegnemen.

  Voordelen van een Flowflex zelftest

  Een Flowflex COVID-19 zelftest is eenvoudig te gebruiken doormiddel van een neusuitstrijkje. De zelftest is kindvriendelijk en kan gebruikt worden om kinderen vanaf 2 jaar te testen. De Flowflex zelftest is gechikt voor gebruik met en zonder COVID-19-symptomen en je hebt je resultaat in 15 minuten. Hierdoor is het niet noodzakelijk om de test naar een laboratorium te sturen om resultaat te krijgen. De verpakking is compact en uiterst geschikt om 'on-the-go' te testen.

  Hoe gebruik ik een zelftest?

  Zie hieronder hoe je een corona zelftest uitvoert. Dit overzicht van de testprocedure is geen vervanging voor de bijsluiter. Voordat je met de test begint, is het belangrijk om de gedetailleerde instructies in de bijsluiter te lezen en te volgen.

            

  Coronatest bij kinderen

  Coronatest bij volwassenen

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0