Natusport Natusport Isotonic Sportdrink Orange

    Natusport Natusport Natusport Isotonic Sportdrink Orange

    €19,45

    Productomschrijving

    Ben je op zoek naar een nieuwe en verbeterde versie van elke andere sportdrank op de markt? Dan is de NatuSport Isotonic Sportdrink wat voor jou! Deze drank bevat +10% meer elektrolyten (mineralen), zodat jij nog effectiever kan zijn dan voorheen. Het is gemaakt om de koolhydraten en elektrolyten die verloren gaan tijdens een inspanning op te vullen. De smaak zal je waarschijnlijk gaan verrassen, aangezien het gebruik van echt fruit zorgt voor een lichte smaak. Verder heeft de drank geen onnodig belastend effect op je maag en andere delen van de spijsvertering.

    Sportieve successen zijn niet mogelijk zonder goede hydratatie. De NatuSport Isotonic Sportdrink bestaat uit een mix van optimale koolhydraat-oplossingen. Deze samenstelling zorgt dat er meer vocht vastgehouden kan worden door het lichaam tijdens lichamelijke inspanningen. De isotonische formule van deze sportdrank zorgt voor een optimale hydratatie. Deze formule zorgt er ook voor dat deze sportdrank sneller wordt opgenomen door het lichaam dan water.

    Maar waarom is deze sportdrank nodig? Tijdens het intensief sporten verliest het lichaam snel veel vocht en elektrolyten (mineralen). De NatuSport Isotonic Sportdrink zorgt ervoor dat dit verlies razendsnel weer wordt opgevuld!

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0