NewCare Prostaat & Urinewegen

    NewCare supplementen NewCare Prostaat & Urinewegen

    €29,95 €29,95

    • NewCare Prostaat & Urinewegen
      • Korting
      • 0%

    NewCare supplementen

    NewCare Prostaat & Urinewegen

    €29,95 €29,950%

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    New Care Prostaat en Urinewegen is speciaal samengesteld voor het behoud van een gezonde prostaatfunctie (groene thee, brandnetel, zaagpalm, pompoenzaad, lijnzaad) en gezonde urinewegen (pompoenzaad).Brandnetelwortel en het extract van zaagpalm zijn goed

    Productomschrijving

    NewCare Prostaat & Urinewegen

    New Care Prostaat & Urinewegen is speciaal samengesteld voor het behoud van een gezonde prostaatfunctie (groene thee, brandnetel, zaagpalm, pompoenzaad, lijnzaad) en gezonde urinewegen (pompoenzaad).

    Brandnetelwortel en het extract van zaagpalm zijn goed voor het behoud van een goede prostaatfunctie. Pompoenzaad extract staat bekend vanwege de gunstige eigenschappen op de prostaat, de blaas, de nieren en de urinewegen. Lijnzaad extract (Linum life) bevat lignanen, bijzondere stofjes die goed zijn voor de prostaat en bijdragen aan het behoud van een normale prostaat en een goede prostaatfunctie.

    Selenium en zink hebben in deze formule de functie van antioxidant met een celbeschermende invloed. Deze twee mineralen zijn goed voor de vruchtbaarheid en de kwaliteit van het sperma. Het mineraal zink is bovendien van grote waarde, omdat het bijdraagt aan een normale hormoonhuishouding en het behoud van normale testosterongehalten in het bloed.

    Groene thee bevat polyphenolen, waaronder EGCG, die de prostaat gezond houden. Als mooie bijkomstigheid zorgen deze stoffen voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte en zijn goed voor je hart en bloedvaten. EGCG uit groene thee verhoogt tevens het energieverbruik waardoor de vetopname en vetopslag vermindert. En dat is gunstig voor je gewichtsbeheersing. Groene thee is hiermee een passend ingrediënt dat behalve de gezondheid van de prostaat, ook zorgt voor het behoud van de gezondheid van de ouder wordende man in het algemeen.

    Ginseng behoort tot de adaptogenen, dat wil zeggen stoffen die het aanpassingsvermogen van je lichaam en je geest verbeteren. De toevoeging van een adaptogeen aan de formule zorgt ervoor dat je hele lichaam beter in balans is. Daarnaast zorgt ginseng voor een goed uithoudingsvermogen en een goede algehele lichamelijke conditie. Het is een antioxidant met een beschermende invloed die cellen en weefsels gezond houdt.

    Een gezonde prostaatfunctie staat in nauwe relatie tot een goede haarconditie en een normale haargroei. New Care Prostaat & Urinewegen heeft om die reden bij kalende mannen ook een positieve invloed op de conditie van het haar, zoals bij verminderde haargroei en haaruitval (selenium, zink, zaagpalm).

    New Care Prostaat & Urinewegen is verpakt in een plantaardige (pullulan) capsule en bevat uitsluitend hulpstoffen uit natuurlijke bron.

    Gebruiksadvies NewCare Prostaat & Urinewegen

    Gebruiksadvies voor volwassen mannen:
    Aanvangsdosering: 2 x per dag 2 capsules.
    Onderhoudsdosering: 2 x per dag 1 capsule.
    De aanbevolen dosering niet overschrijden.
    Capsules met water innemen.

    Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden overgegaan op de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

    Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

    Gebruik Prostaat & Urinewegen niet:
    Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
    Dit product is uitsluitend geschikt voor volwassen mannen.
    Bij vermoede klachten aan de prostaat dient men zich beslist tot een arts te wenden.
    Ginseng kan de bloedstolling beïnvloeden. Raadpleeg bij gebruik in combinatie met antistollingsmiddelen een deskundige.

    Samenstelling NewCare Prostaat & Urinewegen

    Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering % RI/
    (= per 4 capsules) ADH

    Groene thee extract 500 mg
    Brandnetelwortel extract 460 mg
    Zaagpalm extract 320 mg
    Pompoenzaad extract 304 mg
    Cranberry extract 300 mg
    Panax ginseng extract 200 mg
    Linum life® 150 mg
    Lycopeen extract 120 mg
    Zink, als citraat 10 mg 100
    Selenium, als methionine 100 μg 182

    RI/ADH Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

    Prostaat & Urinewegen bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

    Gerelateerde producten
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0