NewCare Multi man

    NewCare supplementen NewCare Multi man

    €33,95 €33,95

    • NewCare Multi man
      • Korting
      • 0%

    NewCare supplementen

    NewCare Multi man

    €33,95 €33,950%

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    New Care Multi man is een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van mannen in de leeftijd van ±25 tot 50 jaar. Mannen die iedere dag opnieuw alles uit hun dag willen halen, die zich fit willen blijven voelen en die hun goede conditie willen

    Productomschrijving

    NewCare Multi man

    New Care Multi man is een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van mannen in de leeftijd van ±25 tot 50 jaar. Mannen die iedere dag opnieuw alles uit hun dag willen halen, die zich fit willen blijven voelen en die hun goede conditie willen behouden. New Care Multi man biedt een passende aanvulling op de voeding voor al die mannen die gewoon lekker zichzelf willen blijven. In welke situatie dan ook.

    New Care Multi man is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. De formule is eenvoudig in gebruik, want je hebt maar één tablet per dag nodig. New Care Multi man is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    New Care Multi man wordt speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het gemiddelde Nederlandse voedings- en leefpatroon. Alles dat je al uit je voeding haalt, neem je met New Care Multi man niet extra in.

    New Care Multi man bevat net als al onze andere producten zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Voor de B-vitaminen is gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in voeding voorkomt. De formule bevat vitamine C in de ontzuurde vorm, een vegetarische vitamine D, vitamine K2 en goed opneembare mineralen. Het complex van vitaminen en mineralen wordt ondersteund door specifiek geselecteerde plantextracten, waaronder groene thee, maca, ginseng en lycopeen.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0