NewCare Multi 50+

    NewCare supplementen NewCare Multi 50+

    €28,95 €28,95

    • NewCare Multi 50+
      • Korting
      • 0%

    NewCare supplementen

    NewCare Multi 50+

    €28,95 €28,950%

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    New Care Multi 50+

    De vernieuwde New Care Multi 50+ is een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van mannen en vrouwen van ±50 jaar en ouder. Het is is een bijzonder complex van vitaminen, mineralen, kruiden en plantextracten dat bescher

    Productomschrijving

    NewCare Multi 50+

    New Care Multi 50+ is een krachtige formule, helemaal afgestemd op de behoefte van mannen en vrouwen in de leeftijd van ±50 jaar en ouder. Het is een formule voor die mannen en vrouwen die zich, ook nu ze een jaartje ouder worden, vitaal willen blijven voelen. Mannen en vrouwen die actief willen blijven en iedere dag opnieuw alles uit hun dag willen halen. New Care Multi 50+ biedt een passende aanvulling op de voeding voor alle 50-plussers die gewoon lekker zichzelf willen blijven. In welke situatie dan ook.

    New Care Multi 50+ is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. De formule is eenvoudig in gebruik, want je hebt nu nog maar één tablet per dag nodig. New Care Multi 50+ is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

    New Care Multi 50+ bevat net als al onze andere producten zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Voor de B-vitaminen is gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in voeding voorkomt. De formule bevat vitamine C in de ontzuurde vorm, een vegetarische vitamine D en goed opneembare mineralen. Het complex van vitaminen en mineralen wordt ondersteund door specifiek geselecteerde plantaardige ingrediënten, waaronder papaja, druivenpit extract, blauwe bosbes en ginkgo biloba extract.

    New Care Multi 50+ wordt speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het gemiddelde Nederlandse voedings- en leefpatroon. Alles dat je al uit je voeding haalt, neem je met New Care Multi 50+ dus niet nog eens extra in.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0