Maxim Sportvoeding Maxim Energy Gel Drink Raspberry

    Maxim Sportvoeding Maxim Sportvoeding Maxim Energy Gel Drink Raspberry

    €2,09

    • Maxim Sportvoeding Maxim Energy Gel Drink Raspberry

      Maxim Sportvoeding

      Maxim Sportvoeding Maxim Energy Gel Drink Raspberry

      €2,09

      • Gratis verzending Vanaf €45,-

      Maxim heeft er een nieuwe Energy Gel Drink bij. Naast de Citrus en Cola variant is er een frisse rode variant bij met een frambozen smaak met cafeïne.

      Productomschrijving

      Maxim heeft er een nieuwe lekkere Energy Gel Drink bij. Naast de Citrus en Cola variant komt er een frisse rode variant bij met een frambozen smaak met cafeïne. Met 3 varianten heeft Maxim een sterk assortiment isotone gels. Maxim is de grondlegger van de isotone Gel Drink. Deze bevat een unieke koolhydraatratio van 2:1 maltodextrine -fructose voor een extra energy boost. Maxim Instant Energy Gel drink bevat geen glucose (suiker), is vriendelijk voor de maag en levert snel energie. Ook verkrijgbaar in citrus en cola smaak

      Ideaal op weg naar de finale wanneer je lichaam een extra energiestoot nodig heeft. Maxim Instant Energy Gel Drink is verkrijgbaar in 60 ml scheurverpakking en levert 22 gram koolhydraten. Het is een isotone gel, dus je hoeft er geen extra water bij te drinken. Het is de ideale gel voor duursporters!

      Water, maltodextrine (31%), fructose (18%), voedingszuur (citroenzuur), verdikkingsmiddel (xanthaangum), zout, cafeëne citraat (0,1%), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), antioxidant (ascorbinezuur), thiamine. 

      Recente artikelen
        Inloggen

        Wachtwoord vergeten?

        • Al je orders en retouren op één plek
        • Het bestelproces gaat nog sneller
        • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

        vergelijk0