Maxim Energy Bar Caramel/Chocolate

    Maxim Sportvoeding Maxim Energy Bar Caramel/Chocolate

    €46,95 €54,75

    • Maxim Energy Bar Caramel/Chocolate
      • Korting
      • -14%

    Maxim Sportvoeding

    Maxim Energy Bar Caramel/Chocolate

    €46,95 €54,75-14%

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    Een lekkere nieuwe smaak Energy Bar! Maxim Energy Bar Caramel Chocolate 55g.Een Maxim Energy bar is vetarm en bevat 70% koolhydraten en extra mineralen en eiwitten om het transport van de koolhydraten (= energie) naar de spieren te ondersteunen. Eiwitten

    Productomschrijving

    Maxim Energy Bar Caramel Chocolate

    Een lekkere nieuwe smaak Energy Bar! Maxim Energy Bar Caramel Chocolate 55g.

    Een Maxim Energy bar is vetarm en bevat 70% koolhydraten en extra mineralen en eiwitten om het transport van de koolhydraten (= energie) naar de spieren te ondersteunen. Eiwitten dragen ook bij aan de instandhouding van de spiermassa.

    Aanbevolen gebruik van de Maxim Energy Bar Caramel Chocolate

    Het is belangrijk om vooraf al de voorraad koolhydraten op peil te brengen, zodat je tijdens de wedstrijd of training alleen maar hoeft aan te vullen. Koolhydraten zijn de belangrijkste bouwstoffen. Neem 30-45 minuten voor de wedstrijd of training een energie bar om je energie voorraad op te voeren. De koolhydratenvoorraad in je spieren is beperkt.

    Tijdens het sporten zijn energy bars makkelijk te eten en ze plakken niet. De combinatie van verschillende koolhydraten in combinatie met eiwitten verzekert je van een constante energietoevoer.

    In het dagelijks leven zijn energierepen een goed alternatief voor candybars, aangezien ze een lager vet- en hoger koolhydraatgehalte hebben.

    Ingrediënten van de Maxim Energy Bar Caramel Chocolate

    Melkchocolade (20% - suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator (sojalecithine), aroma), havervlokken (15%), rijstcrisps (15% - rijstebloem, tarwegluten, suiker, tarwemout, glucose, zout), invertsuikerstroop, glucosestroop, rozijnen 10%, suiker, caramelstukjes 4,3% (suiker, glucosestroop, gezoete gecondenseerde melk, gezouten boter), dextrose, sojaolie, maltodextrine, emulgator (sojalecithine), zout, aroma’s. Bevat gluten, melk, lactose en soja. Dit product is geproduceerd in een faciliteit waar diverse grondstoffen worden verwerkt waaronder tarwe, gluten, ei, noten, pinda en sesamzaad. Kan sporen van ei, pinda’s, noten en sesamzaad bevatten.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0