Born Xtra Bar Orange

    Born Sportvoeding Born Xtra Bar Orange

    €1,99 €2,53

    Born Sportvoeding

    Born Xtra Bar Orange

    €1,99 €2,53-21%

    Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    De nieuwe Born Xtra Bar Orange is gevuld met kleine drops donkere chocolade. De frisse smaakbeleving is een echte aanvulling op ons assortiment en een aanrader om mee te nemen in de achterzak van je shirt.

    Productomschrijving

    Born Xtra Bar Orange

    De nieuwe Born Xtra Bar Orange is gevuld met kleine drops donkere chocolade. De frisse smaakbeleving is een echte aanvulling op ons assortiment en een aanrader om mee te nemen in de achterzak van je shirt.

    Een 2:1 glucose/fructose verhouding, non-melting en vrij van palmolie. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe generatie BORN XTRA BARS. Zoals vertrouwd happen deze repen makkelijk weg en zijn ze precies goed om jou optimaal laten te genieten van je prestaties.

    De vernieuwde XTRA BAR ORANGE is extra op smaak gebracht met donkere chocolade drops. Deze reep smelt niet meer bij warm weer, is palmolievrij en heeft nu ook de 2:1 glucose/fructose verhouding die een verhoogde koolhydraatopname tijdens inspanning mogelijk maakt. Presteer smakelijk!

    Aanbevolen dosering van de Born Xtra Bar Orange

    Je hebt ze nodig tijdens duurinspanningen: energierepen. Je hebt tenslotte maar voor 1,5 uur voorraad ‘koolhydraten’ in je spieren. Het is daarom belangrijk dat áls je energierepen nodig hebt, ze lekker en gemakkelijk te kauwen zijn. Eet één tot twee repen per uur afhankelijk van de intensiteit om het maximale uit jezelf te halen.

    Ingrediënten van de Born Xtra Bar Orange

    Gepofte rijst [rijstmeel, HAVER- en TARWEmeel (GLUTEN), GERSTEmout extract (GLUTEN), suiker, WEI poeder, zout, dextrose), glucosestroop, HAVERmeel (GLUTEN), suiker, sinaasappel [sinaasappelblokjes, glucose en fructose siroop, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddelen: kaliumsorbaat en natrium METABISULFIET] (9,8%), fructosesiroop, HAVERvlokken (GLUTEN), pure chocoladedrops [suiker, cacaopasta, cacaoboter, emulgator: lecithines (SOJA)] (5,9%), ontgeurde cacaoboter, sinaasappelsapconcentraat, verdikkingsmiddel: guargom, zonnebloemolie, emulgator: lecithinen (SOJA), natuurlijk aroma, zeezout. ALLERGENS:  Bar may contain traces of eggs, peanuts, nuts, sesame seeds and/or products thereof. Product is a source of fibres and low in sodium/salt.
    ALLERGENEN: Reep kan sporen bevatten van eieren, pinda's, noten, sesamzaad en/of producten daarvan. Product is een bron van vezels en arm aan natrium/zout.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0