Born Xtra Bar Lemon/Lime

    Born Sportvoeding Born Xtra Bar Lemon/Lime

    €27,49 €37,95

    Born Sportvoeding

    Born Xtra Bar Lemon/Lime

    €27,49 €37,95-28%

    Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    De Lemon Lime smaak is de meest recente variant uit de Xtra Bar serie van Born. Een frisse energiereep met 2:1 verhouding van glucose en fructose. Het grote voordeel van deze reep is vooral dat hij makkelijk te eten is onder (hoge) inspanning. Dit komt na

    Productomschrijving

    Born Xtra Bar Lemon Lime

    De Lemon Lime smaak is de meest recente variant uit de Xtra Bar serie van Born. Een frisse energiereep met 2:1 verhouding van glucose en fructose. Het grote voordeel van deze reep is vooral dat hij makkelijk te eten is onder (hoge) inspanning. Dit komt natuurlijk door de frisse smaak, maar vooral door de zachte textuur van deze energiereep. 

    Aanbevolen dosering van de Born Xtra Bar Lemon Lime

    Je hebt ze nodig tijdens duurinspanningen: energierepen. Je hebt tenslotte maar voor 1,5 uur voorraad ‘koolhydraten’ in je spieren. Het is daarom belangrijk dat áls je energierepen nodig hebt, ze lekker en gemakkelijk te kauwen zijn. Eet één tot twee repen per uur afhankelijk van de intensiteit om het maximale uit jezelf te halen.

    Ingrediënten van de Born Xtra Bar Lemon Lime

    Invertsuikerstroop, havervlokken, rozijnen, suiker, rijstchips (rijstmeel, tarwegluten, suiker, tarwemout, glucose, zout), isomaltulose *, palmvet, sinaasappelfruitbereiding 4,0% (appelmoesconcentraat, fructose-glucosestroop, glucosesiroop, sinaasappelpureeconcentraat, suiker, bevochtigingsmiddel (glycerol), tarwevezel, geleermiddel (pectine), palmvet, acidulant (citroenzuur), aroma's, antioxidant (ascorbinezuur), zonnebloemolie, rijst bloem, plantaardige vezels (acaciagom), gekonfijte citroenschil 1,2% (suiker, citroenschil, smaken, gemodificeerd zetmeel (E1412), zuurteregelaar (citroenzuur)), emulgator (sojalecithine), zout, smaken, limoenolie . * Isomaltulose is een bron van glucose en fructose. Product bevat soja en gluten. Product kan melk, lactose en selderij bevatten.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0