Born Recovery Shake Vanille

    Born Sportvoeding Born Recovery Shake Vanille

    €21,49 €26,95

    Born Sportvoeding

    Born Recovery Shake Vanille

    €21,49 €26,95-20%

    Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    Voor een optimale recuperatie na het sporten, moet je jouw glycogeenvoorraad (koolhydraatvoorraad in je spieren) zo snel mogelijk aanvullen. De inname van koolhydraten direct na het sporten is daarom uiterst belangrijk. Daarnaast zijn eiwitten belangrijk

    Productomschrijving

    Born Recovery Shake Vanille

    Voor een optimale recuperatie na het sporten, moet je jouw glycogeenvoorraad (koolhydraatvoorraad in je spieren) zo snel mogelijk aanvullen. De inname van koolhydraten direct na het sporten is daarom uiterst belangrijk. Daarnaast zijn eiwitten belangrijk om het herstel van de spieren te ondersteunen en de opname van koolhydraten in de spieren te versnellen. Born Recovery Shake is een herstelshake die koolhydraten en caseïne-eiwit levert, inclusief alle essentiële aminozuren. Essentieel voor een snelle recuperatie na het sporten.

    De combinatie van eiwitten en koolhydraten is beter dan inname van één van de twee afzonderlijk. De eiwitten hebben een hoge biologische waarde (90) en leveren alle essentiële aminozuren. Born Recovery Shake is een eiwitrijke drank met een ideale balans tussen calcium en magnesium.

    Voordelen van de Born Recovery Shake Vanille

    • Ondersteunt recuperatie en spieropbouw
    • Bevat alle essentiële aminozuren
    • Ideale calcium/magnesiumbalans
    • Geschikt voor zowel duursporters als teamsporters
    • Heerlijke vanillesmaak

    Aanbevolen dosering van de Born Recovery Shake Vanille

    Los 6-7 lepels (75 g) op in 500 ml water (1 fles). Zorg ervoor dat je binnen 2 uur na jouw training, vocht, koolhydraten en eiwitten aanvult voor optimaal herstel.

    Ingrediënten van de Born Recovery Shake Vanille

    melkeiwit, weipoeder, suiker, maltodextrine, dextrose, natuurlijke smaak, mineraal (magnesiumcarbonaat), zout. Product bevat melk en kan sporen van soja bevatten.

     

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0