Born Iso Pro Apple/Lemon 400gr

    Born Sportvoeding Born Iso Pro Apple/Lemon 400gr

    €12,99 €17,95

    Born Sportvoeding

    Born Iso Pro Apple/Lemon 400gr

    €12,99 €17,95-28%

    Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    De Born Iso Pro is een sportdrank die je de energie geeft die je nodig bent en een heerlijke verfrissende smaak heeft. De Bon Iso Pro wordt ook snel en makkelijk opgenomen door het lichaam en heeft dezelfde waarde als je lichaamsvocht. Daarom is de Born I

    Productomschrijving

    Born Iso Pro Apple Lemon

    Born Iso Pro is de perfecte energierijke sportdrank met toegevoegde mineralen en heeft een verfrissende smaak. Tijdens een inspanning verbrand je koolhydraten. Daarnaast treedt verlies van vocht en mineralen op. Dit heeft een effect op jouw prestatie: vochtverlies van 2% van je lichaamsgewicht kan resulteren in een vermindering van prestaties met 10%! Het aanvullen van mineralen en vocht is daarom erg belangrijk. Als je Born Iso Pro drinkt, voorkom je verlies van prestatieniveau en houd je jouw vochtbalans op peil. Daarnaast worden belangrijke koolhydraten aangevoerd, die helpen om de mineralen en vloeistof snel op te nemen.

    Een isotone sportdrank heeft dezelfde waarde water, koolhydraten, vitamines en zouten per 100ml als lichaamsvocht. Een isotone sportdrank wordt ook snel en makkelijk opgenomen door het lichaam en heeft dezelfde waarde als je lichaamsvocht. Daarom is een isotone sportdrank ideaal voor sporters.

    Voordelen van de Born Iso Pro Apple Lemon

    • Frisse appel/citroen smaak.
    • Mede ontwikkeld en grondig getest door professionele atleten
    • Niet te zoet en plakkerig
    • Bevat toegevoegd natrium
    • Glutenvrij
    • 2:1 verhouding glucose/fructose

    2:1 GLUCOSE / FRUCTOSE-RATIO
    Wanneer een mengsel van glucose en fructose wordt ingenomen (in de geanalyseerde literatuur, respectievelijk 1,2 en 0,6 g/min, verhouding 2:1, voor totale koolhydraatinname tot 1,8 g/min), is er minder concurrentie voor intestinale absorptie in vergelijking met de inname van een iso-energetische hoeveelheid glucose of fructose, waarbij twee verschillende darmtransporteurs betrokken zijn. Verder wordt fructose-absorptie gestimuleerd door de aanwezigheid van glucose. Dit verhoogt de opname van koolhydraten tot 90 g/uur in plaats van de normale 60 g.

    Aanbevolen dosering van de Born Iso Pro Apple Lemon

    Born sportdranken worden gedronken voor en tijdens intensief en langdurig sporten. De hoeveelheid Born sportdrank hangt af van hoevaak je sport, hoelang je sport en de sportdrank die je drinkt. Geadviseerd wordt om voor en tijdens het sporten kleine hoeveelheden te drinken en minimaal 500ml per uur. Bij voorkeur 250ml per 20 minuten. Voor de goede verhouding, los 4 lepels (40 g) op in 500 ml water (1 bidon).

    Ingrediënten van de Born Iso Pro Apple Lemon

    maltodextrine, fructose, natuurlijke smaakstoffen, voedingszuren (citroenzuur, mononatriumcitraat), zout, kleurstof (carotenen), vitamine B12 (cyanocobalamine). Product kan sporen van melk en soja bevatten.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0