Born Energy Multi Carbo

    Born Sportvoeding Born Energy Multi Carbo

    €12,49 €15,95

    Born Sportvoeding

    Born Energy Multi Carbo

    €12,49 €15,95-22%

    Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €45,-

    Tijdens het sporten verlies je naast vocht ook mineralen en glycogeen (koolhydraten in de spieren). Je zult beide moeten aanvullen om je prestatieniveau op peil te houden. Het gebruik van Born Energy resulteert in een stabiele toevoer van koolhydraten. Bo

    Productomschrijving

    Born Energy Multi Carbo

    Tijdens het sporten verlies je naast vocht ook mineralen en glycogeen (koolhydraten in de spieren). Je zult beide moeten aanvullen om je prestatieniveau op peil te houden. Het gebruik van Born Energy Multi Carbo resulteert in een stabiele toevoer van koolhydraten. Born Energy Multi Carbo bevat een multifunctionele koolhydraatmix die jou voorziet van snelle en continue energie. Dit product is vooral geschikt voor duurinspanningen die langer dan 90 minuten duren. 

    Born Energy Multi Carbo passeert de maag gemakkelijk en wordt goed verdragen. Door de samenstelling geeft het je lichaam snelle en continue energie. Born Energy Multi Carbo bestaat uit een zorgvuldig gekozen mengsel van enkele en meerdere koolhydraten.

    Voordelen van de Born Energy Multi Carbo

    • Perfect om de koolhydraatvoorraad in de spieren te optimaliseren
    • Ontwikkeld in samenwerking met professionele atleten
    • Snelle opname in het lichaam
    • Licht verteerbaar
    • Lichte sinaasappelsmaak, niet te zoet
    • Glutenvrij

    Aanbevolen dosering van de Born Energy Multi Carbo

    Born sportdranken worden gedronken voor en tijdens intensief en langdurig sporten. De hoeveelheid Born sportdrank hangt af van hoevaak je sport, hoelang je sport en de sportdrank die je drinkt. Geadviseerd wordt om voor en tijdens het sporten kleine hoeveelheden te drinken en minimaal 500ml per uur. Bij voorkeur 250ml per 20 minuten. Voor de goede verhouding, los 6-7 lepels (75 g) op in 500 ml water (1 fles).

    Ingrediënten van de Born Energy Multi Carbo

    glucosestroop, dextrose, suiker, voedingszuren (citroenzuur, mononatriumcitraat), zetmeel, natuurlijke smaak, kleurstof (bietrood). Product kan sporen van melk en soja bevatten. 

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0