Natusport Beta Alanine (120 capsules)

    Natusport Natusport Beta Alanine (120 capsules)

    €23,95

    • Natusport Beta Alanine (120 capsules)
      • Natusport Beta Alanine (120 capsules)
      • Natusport Beta Alanine (120 capsules)
      • Natusport Beta Alanine (120 capsules)

      Natusport

      Natusport Beta Alanine (120 capsules)

      €23,95

      • Gratis verzending Vanaf €45,-

      Verhoog de piekinspanning van jouw sportactiviteit!

      Productomschrijving

      Beta Alanine, wat is dit nou eigenlijk?
      Het is een niet essentieel aminozuur dat ervoor zorgt dat de concentratie van carnosine in je spieren vergroot. Carnonsine heeft op zijn beurt weer een verhogende invloed op de PH-waarde van je spieren. Dit zorgt er weer voor dat de energievoorziening en de heropname van melkzuur door je spieren wordt gestimuleerd. Dit resulteert vervolgens in de afname van het verzuurde en vermoeide gevoel. Al met al zorgt dit proces ervoor dat de piekspanning van jouw sportactiviteit wordt verhoogd, wat betekent dat jij langere, korte intensieve inspanningen aankan.

      Om maximaal te kunnen profiteren van het hierboven beschreven proces is het essentieel dat het product Beta Alanine gedurende een tijdsperiode van 4 tot 12 weken wordt gebruikt. Dit zorgt er namelijk voor dat de voorraad in je spieren maximaal wordt opgeladen.

      Door de jaren heen is het bewezen dat het gebruik van Beta Alanine veilig is. Wanneer je start met het gebruik van dit product kan het nog wel eens voorkomen dat je een tintelend gevoel eervaart in de benen en armen. Als je deze bijwerking zo klein mogelijk wilt houden dan is het advies om de dagelijkse dosering te verspreiden in 3 porties per dag. Het liefst in combinatie met een maaltijd.

      Beta Alanine komt het best tot zijn recht bij intensieve oefeningen. Dit zijn oefeningen die langer dan 1 minuut duren, maar niet langer dan 4 minuten duren.

      NZVT Keurmerk
      Dit product is voorzien van een NZVT-certificaat. NZVT staat voor Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Voor iedere batch van deze supplementen geldt dat deze onafhankelijk worden gekeurd op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. Deze keuring zorgt ervoor dat er wordt voldaan aan de normen van NZVT.

      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

      vergelijk0