Natusport Vitamine C (1000mg) & Rozenbottel (180 capsules)

    Natusport Natusport Vitamine C (1000mg) & Rozenbottel (180 capsules)

    €16,95

    • Natusport Vitamine C (1000mg) & Rozenbottel (180 capsules)
      • Natusport Vitamine C (1000mg) & Rozenbottel (180 capsules)

      Natusport

      Natusport Vitamine C (1000mg) & Rozenbottel (180 capsules)

      €16,95

      • Gratis verzending Vanaf €45,-

      Natusport Vitamine C & Rozenbottel ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de weerstand!

      Productomschrijving

      Natusport Vitamine C 1000mg met rozenbottel is een combinatie van vitamine C en rozenbottel in één krachtig supplement. Maar wat is vitamine C eigenlijk? Vitamine C is een essentiële, wateroplosbare vitamine. Van alle vitamines is het de meest bekende als het gaat om ondersteuning van je weerstand. Daarnaast zorgt vitamine C ervoor dat je lichaam non-heemijzer (één van de 2 ijzervormen in je voedsel) beter opneemt. Als het ware kan vitamine C gezien worden als de koningen onder de vitaminen, aangezien heel veel lichaamsfuncties teren op deze vitamine. In verschillende stofwisselingsprocessen speelt vitamine C een rol.

      Waarom is vitamine C belangrijk voor sporters? Nou; veel skeletspieren hebben vitamine C nodig voor bindweefsel, gewrichten, botten, pezen en spieren. Daarnaast speelt vitamine C een cruciale rol in de synthese van hormonen. Echter is vitamine C het meest bekend vanwege zijn functie voor het immuunsysteem.

      Daarnaast bevat het product rozenbottel, wat als het ware vitaminebommetjes zijn. Deze vrucht bevat zaadjes, welke gezien wordt als één van de rijkste voedingsbronnen van Vitamine C. Dit is omdat ze maar liefst 30 keer zoveel vitamine C bevatten in vergelijking met een sinaasappel!

      De mens is afhankelijk van vitamine C, wat afkomstig is uit ons voedsel. Dit maakt een goed voedingspatroon met veel groenten en fruit ook zo belangrijk. Natusport Vitamine C is hierop een prima aanvulling. Doordat er rozenbottel is toegevoegd krijg je niet alleen meer vitamine C binnen, ook zorgt het ervoor dat de opname hiervan verbeterd wordt. Daarnaast ondersteunt rozenbottel de spijsvertering en zorgt het voor het gezond en flexibel houden van de gewrichten.

      Recente artikelen
        Inloggen

        Wachtwoord vergeten?

        • Al je orders en retouren op één plek
        • Het bestelproces gaat nog sneller
        • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

        vergelijk0