Natusport Visolie Omega 3 60 Capsules

    Natusport Natusport Visolie Omega 3 60 Capsules

    €15,95

    • Natusport Visolie Omega 3 60 Capsules

      Natusport

      Natusport Visolie Omega 3 60 Capsules

      €15,95

      • Gratis verzending Vanaf €45,-

      De Natusport Visolie heeft een positief effect op het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen!

      Productomschrijving

      Natusport Visolie capsules bestaan uit zuivere, kwalitatieve visolie afkomstig van ansjovis. Deze ansjovis is duurzaam en onder gecontroleerde omstandigheden gevangen in de Noordelijke Stille Oceaan.

      Vette vis is een rijke bron van EPA en DHA, wat omega-3 vetzuren zijn. EPA en DHA hebben een positieve invloed op het hart en daarnaast is DHA ook goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen. Deze gunstige effecten worden behaald als er een dagelijkse inname is van 250 mg EPA en DHA

      Natusport Visolie is verdeeld in 33% EPA en 22% DHA en is daarom rijk aan omega-3 vetzuren. De Natusport Visolie heeft ook een ruime dosering EPA en DHA. Naast de genoemde toevoegingen bestaat het product uit vitamine E.

      NZVT Keurmerk
      Dit product is voorzien van een NZVT-certificaatNZVT staat voor Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Voor iedere batch van deze supplementen geldt dat deze onafhankelijk worden gekeurd op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. Deze keuring zorgt ervoor dat er wordt voldaan aan de normen van NZVT.

      Recente artikelen
        Inloggen

        Wachtwoord vergeten?

        • Al je orders en retouren op één plek
        • Het bestelproces gaat nog sneller
        • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

        vergelijk0