Natusport Multi Sport Basis 30 Tabletten

    Natusport Natusport Multi Sport Basis 30 Tabletten

    €13,45

    • Natusport Multi Sport Basis 30 Tabletten

      Natusport

      Natusport Multi Sport Basis 30 Tabletten

      €13,45

      • Gratis verzending Vanaf €45,-

      Houd je algehele gezondheid op peil met Multi Sport Basis!

      Productomschrijving

      Heb jij een actieve levensstijl en is het jouw doelstelling om je algehele gezondheid op peil te houden? Kijk dan is naar de Multi Sport Basis.

      Dit supplement bevat een aantal ingrediënten (vitamines, mineralen, sporenelementen, natuurlijke extracten en antioxidanten), wat zorgt voor een gebalanceerde mix. De afgelopen 100 jaar hebben wetenschappers rond de 40 vitamines en mineralen geïdentificeerd welke essentieel zijn voor het menselijk lichaam. De natuurlijke behoefte voor deze vitamines en mineralen vergroot wanneer er bijvoorbeeld meer gesport wordt. Een aanvulling op deze behoefte met het basis supplement Natusport Multi Sport Basis kan jou hier erg bij helpen!

      In tegenstelling tot Multi Sport Gold heeft Multi Sport Basis een lagere dosering vitaminen, echter is de samenstelling van de vitaminen in de belangrijke bio-actieve vorm nog steeds zeer nuttig. Voor wat betreft Vitamine B1, B2, B3, B5 en B11 (foliumzuur) is gekozen voor een dosering van 100% van de Algemene Dagelijkse Hoeveelheid (ADH). Hetzelfde geldt voor Zink, Selenium en Chroom. Deze dosering is echter anders als het aankomt op Vitamine B12 en D3. Dit is omdat sporters hiervoor doorgaans een grotere behoefte hebben. Vandaar dat deze twee vitaminen in verhouding hoger zijn gedoseerd. Het menselijk lichaam neemt deze vitaminen per direct op, wat ervoor zorgt dat de werkzame stoffen sneller actief zijn.  

      Multi Sport Basis is een klein tabletje dat makkelijk door te slikken is

      Vraag je je misschien af wanneer iets een Multivitamine genoemd wordt? Begrijpelijk! Een voedingssupplement wordt een Multivitamine genoemd als deze minimaal 10 essentiële vitamines en/of mineralen bevat.

      NZVT Keurmerk
      Dit product is voorzien van een NZVT-certificaat. NZVT staat voor Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Voor iedere batch van deze supplementen geldt dat deze onafhankelijk worden gekeurd op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. Deze keuring zorgt ervoor dat er wordt voldaan aan de normen van NZVT.

      Recente artikelen
        Inloggen

        Wachtwoord vergeten?

        • Al je orders en retouren op één plek
        • Het bestelproces gaat nog sneller
        • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

        vergelijk0